НА ДЕНОТ. Humубоморна вистина

Оваа колекција раскажува за животот на најниските слоеви на населението на моќната, нецелосна и снаодлива Русија.
Но, руските бездомници не се обесхрабрени и наоѓаат радост во сè.
Нема политика, има само едноставен живот на овие несреќни луѓе. Тие се душата на Русија, паралелен свет и парцијални во него се отворени за сите.
Прочитајте и уживајте, но не се фаќајте. Овој роман го сакаше Доналд Трамп…
# Сите права се задржани..

Читать онлайн

Авторизуйтесь чтобы можно было оставлять комментарии

Отзывы

список сообщений пуст