Книга Dairy Ingredients for Food Processing - скачать бесплатно в epub, fb2, pdf, txt, Chandan C. Ramesh
Читать онлайн
Dairy Ingredients for Food Processing
Добавить В библиотеку
Оценить:

Рейтинг: 5

Поделиться
Купить и скачать

Dairy Ingredients for Food Processing

Автор:
Год написания книги: 2018
The objective of this book is to provide a single reference source for those working with dairy-based ingredients, offering a comprehensive and practical account of the various dairy ingredients commonly used in food processing operations. The Editors have assembled a team of 25 authors from the United States, Australia, New Zealand, and the United Kingdom, representing a full range of international expertise from academic, industrial, and government research backgrounds. After introductory chapters which present the chemical, physical, functional and microbiological characteristics of dairy ingredients, the book addresses the technology associated with the manufacture of…
Далее
На сайте электронной библиотеки Litportal вы можете скачать книгу Dairy Ingredients for Food Processing в формате fb2.zip, txt, txt.zip, rtf.zip, a4.pdf, a6.pdf, mobi.prc, epub, ios.epub, fb3. У нас можно прочитать отзывы и рецензии о этом произведении.

Скачать книгу в форматах

Читать онлайн

Спасибо за оценку! Будем признательны, если Вы оставите комментарий о данном произведении.
Помогите, пожалуйста, другим читателям нашего сайта, оставьте отзыв или рецензию о прочитанной книге.